MARTA NIR - børnelæge

Marta Nir - speciallæge

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i 1979.
Jeg har været hospitalsansat i næsten 30 år, hvoraf 15 år som speciallæge i pædiatri (børnesygdomme) på Rigshospitalet, Glostrup og Gentofte Sygehus.
I starten af min karriere som børnelæge fik jeg en bred uddannelse inden for infektionspædiatri, mave-tarmsygdomme og sygdomme hos nyfødte.
De sidste 8 år af mine hospitalsansættelser har jeg især arbejdet med allergi og lungesygdomme, hvor jeg gennemgik Dansk Pædiatrisk Selskabs ekspertuddannelse i pædiatrisk astma og allergologi.
Jeg har været ansat som afdelingslæge ved børneafdelinger på Glostrup og Gentofte Sygehuse fra 1994 til 2006 og som konstitueret overlæge på Gentofte Sygehus indtil 2008, hvor jeg var ansvarlig for allergi/pulmonologi funktionen.
Siden marts 2008 har jeg været praktiserende børnelæge på Speciallægecentret på Peter Bangsvej 3. I 2013 flyttede jeg til større og lysere lokaler på Amagerbro Sundhedscenter på Kirkegårdsvej 25A.

 

       

 

 

IDA NORGIL - børnelæge

Jeg  er læge fra Københavns Universitet i 1996 og har en bred erfaring indenfor sygdomme hos børn og unge gennem mere end 20 års hospitalsansættelser på afdelinger på Rigshospitalet, Gentofte, Herlev og Amager Hospitaler.

 Jeg har gennemført en 3-årig ekspertuddannelse godkendt af Dansk Pædiatrisk Selskab, indenfor fagområdet pædiatrisk astma og allergi.

Jeg  kommer fra en stilling som afdelingslæge ved Børne- og Ungeafdelingen på Herlev-Gentofte Hospital, hvor jeg  primært har arbejdet med astma og allergi,  ikke mindst fødevareallergi hos børn og unge.

Jeg har altid prioriteret faglighed højt. Sideløbende med det kliniske arbejde har jeg  været forskningsaktiv som forfatter- og medforfatter på en række videnskabelige artikler, samt gennemført en PhD-grad i 2007.

Privat bor jeg i København og har 4 børn i alderen 15-24 år. Du kan også finde mig på : www.idanorgil.dk

 

Anita Engzell – børnesygeplejerske

 

Jeg er uddannet sygeplejerske fra Region Hovedstaden i 2002.

Gennem mine år som sygeplejerske har jeg beskæftiget mig med vejrtrækningsproblemer, eksem og trivsel.

På Børneafdelingen på Hvidovre Hospital har jeg arbejdet med børn med respiratoriske problemer, som kommer ind til akut behandling af asmatisk bronkitis mm., samt børn med forskellige former for allergiske reaktioner som f.ex.nældefeber.

På Barselsgangen var focus ammeetablering, trivsel og mor-barn kontakt.

 Jeg har arbejdet på:

  • Infektionsmedicinsk afdeling på Rigshospitalet
  • Børneafdeling på Hvidovre Hospital
  • Barselsafdeling på Hvidovre Hospital
  • Semi-intensiv Børneafdeling på Rigshospitalet, hvor jeg tog pædiatrisk (børne) efteruddannelse med praktik på Neonatalafdeling på Rigshospitalet

 

 

 

 

 

 

 

 

Henryk - sekretær & HR

Henryk - sekretær, HR, TAP