MARTA NIR - børnelæge

Marta Nir - speciallæge

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i 1979.
Jeg har været hospitalsansat i næsten 30 år, hvoraf 15 år som speciallæge i pædiatri (børnesygdomme) på Rigshospitalet, Glostrup og Gentofte Sygehus.
I starten af min karriere som børnelæge fik jeg en bred uddannelse inden for infektionspædiatri, mave-tarmsygdomme og sygdomme hos nyfødte.
De sidste 8 år af mine hospitalsansættelser har jeg især arbejdet med allergi og lungesygdomme, hvor jeg gennemgik Dansk Pædiatrisk Selskabs ekspertuddannelse i pædiatrisk astma og allergologi.
Jeg har været ansat som afdelingslæge ved børneafdelinger på Glostrup og Gentofte Sygehuse fra 1994 til 2006 og som konstitueret overlæge på Gentofte Sygehus indtil 2008, hvor jeg var ansvarlig for allergi/pulmonologi funktionen.
Siden marts 2008 har jeg været praktiserende børnelæge på Speciallægecentret på Peter Bangsvej 3. I 2013 flyttede jeg til større og lysere lokaler på Amagerbro Sundhedscenter på Kirkegårdsvej 25A.

 

       

 

 

Anita Engzell – børnesygeplejerske

 

Jeg er uddannet sygeplejerske fra Region Hovedstaden i 2002.

Gennem mine år som sygeplejerske har jeg beskæftiget mig med vejrtrækningsproblemer, eksem og trivsel.

På Børneafdelingen på Hvidovre Hospital har jeg arbejdet med børn med respiratoriske problemer, som kommer ind til akut behandling af asmatisk bronkitis mm., samt børn med forskellige former for allergiske reaktioner som f.ex.nældefeber.

På Barselsgangen var focus ammeetablering, trivsel og mor-barn kontakt.

 Jeg har arbejdet på:

  • Infektionsmedicinsk afdeling på Rigshospitalet
  • Børneafdeling på Hvidovre Hospital
  • Barselsafdeling på Hvidovre Hospital
  • Semi-intensiv Børneafdeling på Rigshospitalet, hvor jeg tog pædiatrisk (børne) efteruddannelse med praktik på Neonatalafdeling på Rigshospitalet

 

 

 

 

 

 

 

 

Henryk Miedzinski - sekretær & HR

Henryk Miedzinski - sekretær, HR, TAP & CEO